BlackFog og Topdanmark har indgået et samarbejde om at tilbyde Topdanmarks kunder gratis beskyttelse mod identitetstyveri, ransomware og hacking af webcam m.m i perioden februar 2020 til og med juli 2020.

Hackerangreb er skyld i, at privatpersoner, virksomheder og myndigheder har fået offentliggjort fortrolige og private data, fx billeder, videoer og bankoplysninger. Dette sker ofte i forbindelse med ransomware, som låser dig ude af din computer, eller i forbindelse med hacking af webcam og mikrofon. BlackFog er specifikt designet til at forhindre denne slags angreb.

Det eneste, du som kunde i Topdanmark skal gøre, er at indtaste dine kontaktoplysninger. Oplysninger, du har indtastet, vil blive sendt til BlackFog, så de kan sende dig e-mail med en gratis BlackFog installationspakke, som består af én licensnøgle, der kan bruges på op til 12 forskellige enheder. Dine kontaktoplysninger opbevares hos både BlackFog og Topdanmark, indtil testen er afsluttet. Når du trykker på ”Send”, accepterer du også, at Topdanmark må kontakte dig via e-mail og/eller telefon i forbindelse med test af løsningen. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Topdanmark.

Mailen vil indeholde følgende:

  1. Bekræftelse på din gratis sikkerhedspakke inkl. licensnøgle
  2. Link til download af seneste version

Hvis du oplever problemer med installation eller download af programmet, er du velkommen til at kontakte os